Tanning voordeelpas

Tanningvoordeelpas.

Er is een manier waarbij uw klanten/consumenten een behandeling, sessie of product goedkoper of zelfs gratis kunnen ontvangen. Dat kan met de Tanningvoordeelpas!

Door online te shoppen via de portal Tanningvoordeelpas.nl bij de bekende webshops Zalando, Media Markt, etc, ontvangt de consument cashback. Dit tegoed kan alleen worden besteed in de salon/studio, daar waar de Tanningvoordeelpas is gekocht. 

Tanningvoordeelpas.nl heeft een samenwerking met meer dan 2300 bekende webwinkels, waaronder Zalando, Media Markt, Douglas, H&M, etc. 

Normaal als je bij deze webwinkels online shopt, krijg je geen geld terug. Echter ga je via Tanningvoordeelpas.nl naar deze winkels, dan krijg je een deel van je aankoopbedrag terug gestort (cashback). Dat kan een vast bedrag zijn of een percentage. Gemiddeld zo'n 10% procent.

Hoe verkrijg je het voordeel?

Zodra de klant van de salon/studio via tanningvoordeelpas.nl online een aankoop doet bij 1 of meer van de ruim 2400 webwinkels, krijgt Tanningvoordeelpas.nl commissie van de webshop waar de aankoop wordt gedaan. Deze commissie wordt 100% aan de klant van de salon/studio uitgekeerd en op het account bijgeschreven.

Dit bedrag of bedragen kan op elk moment in het systeem door de klant van de salon/studio worden uitbetaald aan alleen de eigen salon/studio, waar de pas is aangeschaft, en daar worden besteed. De behandeling/product wordt dus goedkoper of zelfs gratis voor de klant van de salon/studio. De commissie die altijd gegeven wordt, de zogeheten cashback, komt bovenop de eventuele korting die de webshop geeft middels een kortingscode.

De tanningvoordeelpas is in de salon te verkrijgen voor € 4,95