Bedrijfsmassage

Toenemende werkdruk leidt tot stress, werk gerelateerde klachten en ziekteverzuim. Kroes Massage zorgt dat u weer met plezier en energie aan het werk gaat. Het is bovendien fijn om te weten dat het bedrijf belang hecht aan u welzijn. En niet voor niets, want een zieke medewerker kost gemiddeld € 250,- per dag per werknemer, net zoveel als een maand lang 6 personen twee keer per maand preventief een stoelmassage.(bron www.arboned.nl.)

Waarom stoelmassage op de werkplek

- preventief, bewustwording werkhouding

 - lager langdurig ziekteverzuim.

 - verhoging productiviteit, wie goed in zijn vel zit presteert beter.

 - resultaat massage direct voelbaar.

 - neemt ongeveer maar 20 minuten in beslag.

Tevens kan ik uw medewerkers met houding, spier en gewrichtsklachten een behandeling aanbieden met Kinesiotape. Kinesiotape is een nieuwe latex vrije behandeltape voor uiteenlopende klachten. De tape kan meerdere dagen gedragen worden waardoor de therapie 24 uur per dag plaatsvindt!
Dit betekent verkorting van de blessuretijd en ziekteverzuim.

Ik maak graag voor u een offerte op maat.

Bent u geïnteresseerd in stoelmassage en heeft u de intentie om stoelmassage te introduceren
binnen u bedrijf, maar wilt u eerst de effecten van een stoelmassage zelf eens aan de lijve ondervinden? Dan ben ik graag bereid langs te komen voor een proefmassage. Graag bespreek ik daarna de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Fiscaal aantrekkelijk

De overheid ziet het belang van stoelmassage op de werkplek omdat hierdoor de kans op stress en
andere werk gerelateerde klachten worden verminderd.

Daarom stimuleert zij stoelmassage met de volgende twee belasting voordelen:

 -1 fiscaal aftrekbaar.

De kosten van de stoelmassage kunnen volledig als bedrijfskosten worden opgevoerd, ook het BTW-bedrag mag verrekend worden.

 -2 geen loonbelasting.

Over de kosten van de stoelmassage hoeft geen loonbelasting betaald te worden. Uw bedrijf moet dan wel  aan een aantal voorwaarden voldoen. (meer info: www.belastingdienst.nl)